dimecres, 11 d’abril del 2012

PASTA AMB ESPÀRRECS DE MARGE I FORMATGE DE CABRA

Aquesta setmana Santa, hem pogut menjar molts dies espàrrecs de marge. L'Edu s'ha fet un tip de trobar-ne i jo de cuinar-los. N'he fet truites, remenats, "montaditos" i pasta. I sempre, sempre, ens encanten...

Avui us passo la recepta de les tallarines de pasta fresca amb espàrrecs de marge i formatge de cabra...ens va encantar!!! I és tant fàcil de fer....No hi ha excuses per no provar-ho!


Disculpeu la mala qualitat de la foto...la vam fer amb el mòbil i no hi havia gaire llum...


Ingredients:

Un manat d'espàrrecs de marge
2 alls
Pasta fresca
Rul·lo de formatge de cabra
Oli d'oliva, Sal i pebre


Elaboració:

Netegeu els espàrrecs i talleu-ne la part més tendra a trossos petits. Peleu els alls i talleu-los ben petits. Poseu-los a la paella amb 2 cullerades d'oli i sofregiu-los fins que s'estovin a foc mitjà-baix (procurant que no es torrin). Quan els alls comencin a ser tous, afegiu-hi els espàrrecs i un pessic de sal i deixeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant fins que els espàrrecs siguin cuits. Jo els deixo força estona, ben bé 20-30 minuts.

Quan els espàrrecs estiguin gairebé a punt, bulliu la pasta amb força aigua durant el temps que recomani al paquet, ha de quedar "al dente". Coleu la pasta i barregeu-la amb els espàrrecs cuits (a la paella o a l'olla, ons us hi càpiguen millor), deixeu-la al foc baix durant un parell de minuts remenant per tal que quedi ben barrejat.

Poseu la pasta amb els espàrrecs al plat, poseu-hi una mica de pebre i sal al vostre gust i afegiu dues rodanxes de formatge de cabra que, amb l'escalfor de la pasta, es fondrà una mica.

És un plat ben senzill però ens va semblar boníssim!

2 comentaris:

  1. Mare meua!!!!
    Devien estar boníssims!!!! Quina recepta!!!Gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho saps, Pausa....passejadeta a collir esparrecs i cap a la cuina!

      Elimina