diumenge, 11 de març del 2012

COCA DE FULL I XOCOLATA

Aquest matí, buscant inspiració per fer les postres, he entrat al blog LA CUINA DE CASA i hi he trobat aquesta coca. Unes postres molt fàcils i ràpides de fer... això sí, força contundents....


Ingredients:

1 làmina de pasta de full
Crema de cacau per untar (tipus nutella)
Una mica d'ou

Elaboració:

Talleu la pasta de full formant dos rectangles, un una mica més gran que l'altre (1 o 2 centímetres).

A sobre del rectangle més gran, poseu-hi la crema de cacau, deixant les vores sense. Pinteu les vores del rectangle amb ou batut.

A sobre de l'altre rectangle de pasta de full, hi heu d'anar fent talls petits amb la punta d'un ganivet. Estireu-la una mica cap als costat per tal que s'obrin els talls.

Col·loqueu el rectangle tallat a sobre de l'altre i presioneu bé les vores perquè s'enganxin. Pinteu la coca amb ou batut i enforneu-la a 200º durant uns 20 minuts o fins que estigui daurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada